• Newbie
Beblau nevidljivo univerzalno stajalište za prijenosna računala, tablete i telefoni.Slim. Za višekratnu upotrebu. Odgovara svu elektroniku.

Beblau nevidljivo univerzalno stajalište za prijenosna računala, tablete i telefoni.Slim. Za višekratnu upotrebu. Odgovara svu elektroniku.

HRK 59.98

Za prijenosna računala : pokriva najpotrebniji kut od 20 °. Ali ako to ne učinite, kupit ćemo ga od vas. To je čvrsto čvrsto stajalište kada je presavijen, ali njegove male dimenzije čine ga neprimjetnim, a pritom se ne koristi i ne može se koristiti. ✔️ Snažni i izdržljivi + napravljeni od recikliranih i veganskih materijala : Naš Univerzalni postolje za prijenosno računalo izgrađeno je s materijalima osiguravajući da je izgrađen da traje, prilagođen PU i lagana kruta jezgra što ga čini izuzetno jakim i izdržljivim. Nema potrebe za jednim stajalicom za svaki od vaših uređaja, s ovim beblau univerzalnim postoljem koji ste pokriveni! Prebacivanje između vaših uređaja je jednostavno : 2 orijentacijska telefona i tableta stoje. Za prijenosna računala : pokriva najpotrebniji kut od 20 °. Veličina : Presavijeno 4,3 x 6,1 x 0,5 ”Otvoreno : 6,1 x 9 x 0,5 in. Ali ako to ne učinite, kupit ćemo ga od vas. Veličina : Presavijeno 4,3 x 6,1 x 0,5 ”Otvoreno : 6,1 x 9 x 0,5 in. (Sjedište u Charlotteu, NC). Jednostavna i intuitivna upotreba. Stvarno saveznik u vašem svakodnevnom da biste uvijek nosili sa sobom. Stvarno saveznik u vašem svakodnevnom da biste uvijek nosili sa sobom.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe