• Newbie
Lhllhl kaput kuka zid viseće modne ličnosti kreativni trijem vrata stražnji kaput kuka skladište ukrasna kuka

Lhllhl kaput kuka zid viseće modne ličnosti kreativni trijem vrata stražnji kaput kuka skladište ukrasna kuka

HRK 1.00

Površina je fino polirana s više tehnika poliranja, glatkom i osjetljivom teksturom i glatkim linijama. Dobra opterećenja, snažna i izdržljiva!. Mali i pametni, ne zauzimajući prostor. Cijela je izrađena od materijala od kovanog željeza, koji je ručno čvrsto zavaren, a debljina željeznog okvira je ravnomjerna i umjerena. Modni stil, pogodan za različite stilove i scene. Površina je fino polirana s više tehnika poliranja, glatkom i osjetljivom teksturom i glatkim linijama. Dobra opterećenja, snažna i izdržljiva!. Mali i pametni, ne zauzimajući prostor. Cijela je izrađena od materijala od kovanog željeza, koji je ručno čvrsto zavaren, a debljina željeznog okvira je ravnomjerna i umjerena. Modni stil, pogodan za različite stilove i scene. Površina je fino polirana s više tehnika poliranja, glatkom i osjetljivom teksturom i glatkim linijama. Dobra performanse opterećenja, snažna i izdržljiva! Mala i pametna, ne zauzima prostor. Cijela je izrađena od materijala od kovanog željeza, što je čvrsto zavarena ručno, a debljina željeznog okvira je ravnomjerna i umjerena. Modesni stil, prikladan za različite stilove i iskače specifikacije : Materijal : Metal Appleble Space : dnevni boravak Uključuje : 1*Ukrasna kuka, imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, molim vas Kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor. Prikladno je zauzeti i uštedjeti prostor, a sigurnije je instalirati ga pored ogledala kako biste se razumno koristili prostorom i odgovarajuće visine za pohranu.

Deklarirane specifikacije

material:
metal
Applicable space:
living room
Package Include:
1*decorative hook:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
It is convenient to take and save space, and it is safer to install it next to the mirror to make reasonable use of the space and suitable height for storage. :

Dopuna robe