• Newbie
Tanak zidni organizator donjeg rublja, višenamjenska kutija za spremanje gaćica, kravata, podatkovnog kabela i drugih sitnica (zelena)

Tanak zidni organizator donjeg rublja, višenamjenska kutija za spremanje gaćica, kravata, podatkovnog kabela i drugih sitnica (zelena)

HRK 29.98

Naziv proizvoda : zidna ladica za organizatore koja ne samo da može organizirati i pohraniti vaše donje rublje, gaćice, čarape, već i kabel za punjenje koji se koristi kao držač za vrećice zaslađivača itd. Dizajn proizvoda : organizator čarapa i donjeg rublja sa zidnim nosačem, preklopni akrilni organizator ladica sa 6 ćelija, jedan predmet, jedan pretinac, odvojeno spremište za održavanje stvari urednim i organiziranim. Sa širinom od 3,5 inča ne zauzima dodatni prostor prilikom skladištenja smeća. Dvosmjerno pritiskanje i povlačenje, dvosmjerni pristup, praktičan i brz pristup malim prostorima. Odvojivi razdjelnici koji se mogu međusobno miješati i slagati radi lakšeg skladištenja. Praktična mjesta : klizni organizator može se instalirati unutar i izvan ormara, iza vrata, u kuhinji, pored police za cipele, u kupaonici, na stolu, pored stola računala itd. Svestran, praktičan i jednostavan za održavanje, pružit će vam dobro organiziran i sofisticiran životni prostor. Jednostavan za instalaciju : organizator čarapa za ugradnju nije potrebno iskustvo, samoljepljiv, ima jaku sposobnost prianjanja, ne ostavlja tragove na zidu, ne oštećuje površinu ormara, nema ograničenja ugradnje, organizator grudnjaka za žensko donje rublje pogodan je za sve vrste glatkih površina gdje god ga želite pričvrstiti. Naše obećanje : Hvala vam na povjerenju i izboru. Tvrtka a-list nudi doživotno jamstvo proizvođača za organizator donjeg rublja i čarapa. Ako imate bilo kakvih problema s kvalitetom, kontaktirajte nas što je prije moguće, zamijenit ćemo ga ili ćemo vam vratiti puni povrat novca, Vaše zadovoljstvo je naš mir. Ne samo da može organizirati i pohraniti vaše donje rublje, nevidljive gaćice, čarape, već može pohraniti i podatkovne kabele i druge svakodnevne sitnice koje nema gdje smjestiti, tako da vaš dom više nema nereda. Prekršite uobičajeni redoslijed spremanja stvari u ormaru, oprostite se od nereda i učinite život elegantnijim. Zidna kutija za odlaganje u pretincu, jedan predmet u jednom odjeljku, razne mogućnosti skladištenja, Vodootporna i otporna na prašinu. Dvosmjerni pristup je prikladan, mali prostor se može slobodno koristiti. Jednostavan za ugradnju, ne zahtijeva iskustvo, samoljepljiv, ima visoku adheziju, ne oštećuje površinu ormarića, pogodan je za sve vrste glatkih površina na koje ga želite zalijepiti.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe