• Newbie
Tyjnef kuhinja za odlaganje polica za odvod za odvod za odvod jela za kapanje stalka za skladištenje stalak za skladištenje (boja:

Tyjnef kuhinja za odlaganje polica za odvod za odvod za odvod jela za kapanje stalka za skladištenje stalak za skladištenje (boja:

HRK 2.00

Ušteda prostora. Lako se kreće i uzme, a široko se koristi. Korištenjem prijateljskog materijala, sigurno je, zdravo, lako očistiti. Veliki kapacitet. Fleksibilni materijal omogućava da se stalak za jelo sruši kako bi uštedio prostor i maksimalno iskoristio svoju kuhinjsku ploču. Odvojeno područje za srebrni pribor, pribor i druge uređaje za više organiziranog sušenja. Ušteda prostora. Lako se kreće i uzme, a široko se koristi. Korištenjem prijateljskog materijala, sigurno je, zdravo, lako očistiti. Veliki kapacitet. Fleksibilni materijal omogućava da se stalak za jelo sruši kako bi uštedio prostor i maksimalno iskoristio svoju kuhinjsku ploču. Odvojeno područje za srebrni pribor, pribor i druge uređaje za više organiziranog sušenja. Značajke : Ušteda prostora. Lako se premjestiti i uzimati i koristiti široko. Zaposleni prijateljski materijal, siguran je, zdrav, jednostavan za čišćenje. Veliki kapacitet. Fleksibilni materijal omogućuje da se stalak za jelo sruši ravno da uštedi prostor i iskoristite maksimum svoje kuhinjske radne površine. Područje za srebrno pribor, pribor i druge uređaje za više organiziranog sušenja.Paking Popis : 1* RACKNOTES DISH : Zbog razlike između različitih monitora, slike možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Usporedite veličine detalja s vašim, molim vas Dopustite pogrešku od 1-3cm, zbog ručnog mjerenja.DISH STALK ISPITIVANJA I ODJELJAKA, 2 RAZREDA RACUSE ZA KUHNUTSKI PUNT, odvojivi veliki odvod za posuđe s držačem pribora.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe