• Newbie
Set posuđa za zapadnjačku kuhinju od nehrđajućeg čelika kompletni set noževa za biftek za kućanstvo, vilica i žlica u osnovnoj boji-auđ.

Set posuđa za zapadnjačku kuhinju od nehrđajućeg čelika kompletni set noževa za biftek za kućanstvo, vilica i žlica u osnovnoj boji-auđ.

HRK 0.33

Pažljivo polirajte rubove i učinite ih glatkim i sigurnijim. Oštri zubi, mali i oštri rezači hrane, čine vas elegantnijima. Glatka krivulja i linija, Integrirana i jednostavna za čišćenje. Glatki rubovi omogućuju jednostavno rukovanje. Poklon kutija s tvrdim uvezom pokazuje kvalitetu života,a darovi su kvalitetniji. SPECIFIKACIJE : set od 16 komada u osnovnoj boji - crna kutija, set od 16 komada u zlatno-crnoj kutiji, set od 16 komada u ružičasto-zlatno-crnoj kutiji, set od 16 komada u čarobnoj boji - crna kutija, set od 16 komada u Crnoj - crna kutija, set od 16 komada u originalnoj čeličnoj - zlatnoj kutiji, set od 16 komada u zlatnoj - zlatna zastava, set od 16 komada u ružičastoj, set od 16 komada u originalnoj čeličnoj kutiji - crni krokodil, set od 16 komada u zlatu - crna kutija od krokodilske kože, set od 16 komada u ružičastom zlatu-crna kutija od krokodilske kože, set od 16 komada u čarobnoj boji - crna kutija od krokodilske kože, crni set od 16 komada - crna kutija od krokodilske kože postupak poliranja : poliranje krugom od tkanine (zrcalno poliranje) materijal : nehrđajući čelik 410 popis

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe