• Newbie
SOLUSRESTE TABLET TALES TALES TALES TALES TALESA ZA RASKU ZA RASKU SAVJETLJIVNI TELEFON BOCKET podesivi stalak za mobitel.

SOLUSRESTE TABLET TALES TALES TALES TALES TALESA ZA RASKU ZA RASKU SAVJETLJIVNI TELEFON BOCKET podesivi stalak za mobitel.

HRK 20.50

Sklopivi držač tableta- snažan nosač, vijci s obje strane kako bi se stvorio snažan otpor i spriječio pad. Desktop telefonska kolijevka- sačuvani utor za punjenje na dnu, možete istovremeno puniti i koristiti svoj telefon. Sklopivi tablet stoji- kut je podesiv, a preklopni dizajn je razumniji, prikladniji i praktični. DESKLOP TELEFOR WELER-Prikladan je za gledanje videozapisa, uživo, čitanje knjiga, igranje igara i tipkanje. Priključci telefona- Podešavanje više kutova, dizajn ergonomije, udobni kutovi podesivi kako bi zadovoljili vaše potrebe. zagrada. zagrada. Popis paketa 1 X karakteristike postolja za telefon - Material : Plastični pribor za stol - pogodan za urede, spavaće sobe, kuhinju, studijske sobe, dnevne sobe i druga mjesta stajališta mobitela za stol. -Size : 13.00x6.90x0.98cm/5.11x2.71x0 Podesivi stalak za mobitel. - Proizvodi se s Professional Technology kako bi se osigurao proizvod i može raditi na dugogodišnjem stajalištu za radnu površinu. - Zakrivljeni rubovi su niži od podnaslove, neće blokirati titlove dok gledate videozapise sa sklopivim tabletom. - Podešavanje više kutova, ergonomski način, udobni kutovi podesivi kako bi se ispunili podesivi stalak za mobilni telefon koji se može prilagoditi vašim potrebama. - Sačuvani utor za punjenje na dnu, možete napuniti i koristiti telefon istodobno podršku za mobilni telefon. -Color : Black tablet stol za stolne stanice opis Stand Desktop Stand Stand može uvelike ispuniti vaše praktične potrebe, može biti za držanje telefona. Standble Stand Stand, izrađen je od materije visokog razreda, koji uživa u snažnoj trajnosti. Odgovarajuće držače telefona ako tražite profesionalni flow Ablestand Za svoj mobitel trebali biste pogledati ovaj predmet.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe