• Newbie
SILE PRAVO, PIGMENT U BOLJU SLOVE, PRIRODNI KOSMETIČKI SHIMMER SHIMMER PRAVO ZA EPOKSKE SENE/BOMBE KUPA/SVJEDLO/SAUP/SAND SHOWOW/SLIME.

SILE PRAVO, PIGMENT U BOLJU SLOVE, PRIRODNI KOSMETIČKI SHIMMER SHIMMER PRAVO ZA EPOKSKE SENE/BOMBE KUPA/SVJEDLO/SAUP/SAND SHOWOW/SLIME.

HRK 1.33

Ove su boje bez okrutnosti i veganske. Boje lako za ukrašavanje umjetnosti i zanata- 24 boje u prahu za smole nude im ogroman raspon izbora za vaše izrade zanata , uvijek možete miješati i uskladiti više boja kako biste napravili vlastite mješavine. Ove su boje bez okrutnosti i veganske. Količina : Paket uključuje 24 boje u prahu, 10 g/0,35oz po boji, ove boje možete miješati po volji kako biste postigli efekt koji želite. Sigurnost : Nudimo visokokvalitetne čvrste boje. Živahni pigment u prahu- jaričke praška uključuju 24 praška za bojanje koje su pastelne nijanse, tamne nijanse i svijetle boje, svaka boja u pojedinačnoj staklenki i lijepa naljepnica s imenom boje na njoj tako da možete razlikovati i ulijevati u a stavite lako. Materijal- pigmenti u prahu stvoreni su sa kozmetičkim sastojcima koji su bez iritacije, bez mrlja, veganski, kožni.Živahni pigment u prahu- jaričke praška uključuju 24 praška za bojanje koje su pastelne nijanse, tamne nijanse i svijetle boje, svaka boja u pojedinačnoj staklenki i lijepa naljepnica s imenom boje na njoj tako da možete razlikovati i ulijevati u a stavite lako. Oni su lijepi pokloni za izradu kreativne kozmetičke šminke za svakodnevni ili festival poput sjenila za oči, a to su Nježno za kožu. Materijal- pigmenti u prahu stvoreni su sa kozmetičkim sastojcima koji su bez iritacije, bez mrlja, veganski, kožni. Sigurnost : Nudimo visokokvalitetne čvrste boje. Savršeno umiranje za izradu sapuna, komplet za izradu bombi, bojanje na muke, nokti za nokte, lakirani dekoracija, soli za kupanje, pare za tuširanje, pilinge za tijelo, maslac za tijelo itd.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe