• Newbie
BHVXW Ljubičasti kratki snimak Miješajući četkica za vodu za vodu Set smeđa kosa akvarel 6 komada umjetnički uljne četke (boja: e,

BHVXW Ljubičasti kratki snimak Miješajući četkica za vodu za vodu Set smeđa kosa akvarel 6 komada umjetnički uljne četke (boja: e,

HRK 169.40

Izrađen od materijala koji su čvrsti, praktični i imaju dug radni vijek. S dizajnom koji se neće otpustiti ili ispaljivati, četkicu možete koristiti na svojoj slici i uvijek biti kreativni. Savršeno za akvarel, slikanje ulja, slikanje lica zanatske umjetnosti slikanje itd. Izvrsno za sve umjetnike, studente, slikare. Poklon za prijatelje i obitelj koji vole slikati. Izrađen od materijala koji su čvrsti, praktični i imaju dug radni vijek. S dizajnom koji se neće otpustiti ili ispaljivati, četkicu možete koristiti na svojoj slici i uvijek biti kreativni. Savršeno za akvarel, slikanje ulja, slikanje lica zanatske umjetnosti slikanje itd. Izvrsno za sve umjetnike, studente, slikare. Poklon za prijatelje i obitelj koji vole slikati. Izrađene od materijala koji su čvrsti, praktični i imaju dug radni vijek. S dizajnom koji se neće otpustiti ili ispaljivati, četkicu možete koristiti na slici i uvijek biti kreativan. Profektat za akvarel, ulje, gouache lice Slikanje zanatskog umjetničkog slikanja itd. Veliki za sve umjetnike, studente, slikare. Poklon za prijatelje i obitelj koji vole slikati. Specifikacija : Boja : kao što je slika : 1 setmaintain : 1. Mora se brzo staviti u vodu nakon upotrebe, u suprotnom će postati tvrd. Obavezno ih nikada ne ostavite u vodi i osušite ih.2. Čišćenje : Boje na bazi vode - Topla voda sapuna, boje na bazi ulja/otapala3. Sušenje/skladištenje : Položite se ravno ili glavu prema gore. Uključite : 1 *Materijal za bojenje Ako imate bilo kakvih pitanja o ovom proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.

Deklarirane specifikacije

Color:
as pictured
Quantity:
1 set
maintain:
1. It must be put into water quickly after use, otherwise it will become hard. Make sure to never leave them in water and dry them.:
2. Cleaning:
Water based paints - warm soapy water, oil based/solvent based paints
3. Drying/Storage:
Lay flat or head up.
Package Included:
1 *Paint material:
If you have any questions about this product, please contact me, we will contact you within 24 hours and provide you with a satisfactory answer. :

Dopuna robe