• Newbie
MP3 & MP4 Player Slučaj za Soulcker/G.G.Martinsen/Grtdhx/iPod Nano/Sandisk Music Player/Sony NW-A45 i ostali glazbeni players s Bluetoothom.

MP3 & MP4 Player Slučaj za Soulcker/G.G.Martinsen/Grtdhx/iPod Nano/Sandisk Music Player/Sony NW-A45 i ostali glazbeni players s Bluetoothom.

HRK 2.67

Ova futrola za skladištenje je prijenosna, anti-jela, zaštitna od ogrebotina i anti-država. Postoje dva podijeljena prostora i mrežasti džep za pohranu vašeg mp3, USB kabela i drugih dodataka. I osiguravamo povrat ili zamjenu. ◆ Lagana, tvrda i klizna kućišta : pruža čitav asortiman zaštite za Bluetooth Music Player, nije jednostavno pohraniti MP3 player s FM radio u zatvorenom prostoru, već se može u potpunosti pripremiti za aktivnosti na otvorenom.◆ Savršeno odgovara za : ovaj nosač je prikladan za GRTDHX Soulcker Bengjie MP3 Players, MP4 Player, uključuju Apple i Pod Nano, i Pod Shuffle (ne odgovara i Pod Touch 7), Sandick Music Player, Sony NW-A45/B Walkman, a tu je i Walkman Dosta i dobrog prostora za medijski igrač, slušalice, USB kabel, memorijsku karticu, U disk i ostale pribor. Osim toga, karabiner vam pomaže da se lako provedete, može se objesiti na ruksaku kad ste na putu. (Dimenzija unutrašnjosti : 2,36 inča x 4,72 inča x 0,79 inča. (Dimenzija unutrašnjosti : 2,36 inča x 4,72 inča x 0,79 inča. A tu je i elastični kabel koji može držati prijenosni glazbeni uređaj, tako da nema mahanja u kompaktnom unutarnjem prostoru. Osim toga, karabiner vam pomaže da se lako provedete, može se objesiti na ruksaku kad ste na putu.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe