• Newbie
> Škare za nokte na nogama korekcija noktiju debeli nokti škare za nokte za urasle nokte na nogama škare za uklanjanje mrtve kože i

> Škare za nokte na nogama korekcija noktiju debeli nokti škare za nokte za urasle nokte na nogama škare za uklanjanje mrtve kože i

HRK 0.67

Mat ABS ručka zaštitit će vaše ruke od ozljeda. Izrađen od nehrđajućeg čelika koji osigurava trajnost reznog ruba. Pogodno za upotrebu kod kuće, u kozmetičkom salonu i na drugim mjestima. Moderan dizajn i savršena izrada najbolji su alat za svakodnevni rad. Izvrsno za manikuru i pedikuru. Mat ABS ručka zaštitit će vaše ruke od ozljeda.Izrađen od nehrđajućeg čelika koji osigurava trajnost reznog ruba.Pogodno za upotrebu kod kuće, u kozmetičkom salonu i na drugim mjestima.Moderan dizajn i savršena izrada najbolji su alat za svakodnevni rad.Izvrsno za manikuru i pedikuru.Specifikacija : Materijal : Nehrđajući čelik + u paketu Uključeno : 1 * škare za nokte ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, slobodno me kontaktirajte, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.Ultra široki set škare za nokte za otvaranje čeljusti, škare za debele nokte, rezač za uraslu manikuru, pedikura za muškarce i žene Plus veličine.

Deklarirane specifikacije

Material:
Stainless steel+ABS
Package Included:
1* nail clippers:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Ultra Wide Jaw Opening Nail Clippers Set Toenail Clippers for Thick Nails Cutter For Ingrown Manicure,Pedicure,Men & Women Big :

Dopuna robe