• Newbie
Sjajne poklon vrećice za rođendansku odjeću-zabavni papir s ručkama od užeta-Reciklirana i ekološki prihvatljiva poklon vrećica-Ura!

Sjajne poklon vrećice za rođendansku odjeću-zabavni papir s ručkama od užeta-Reciklirana i ekološki prihvatljiva poklon vrećica-Ura!

HRK 14.86

Savršeno za rođendanske poklone : učinite njihov rođendanski poklon posebnim s ovim zabavnim, atraktivnim, svestranim i izdržljivim papirnatim poklon vrećicama s užetom s jedinstvenim dizajnom za rođendan! Savršeno za najrazličitije rođendanske poklone za njega ili nju. Ekološki prihvatljiv : izrađen od recikliranog materijala i potpuno recikliranog papira. Savršeno kao luksuzna alternativa plastičnim vrećicama!. Čvrste ručke za uže : ovaj se proizvod drži čvrstim ručkama za uže i izdržat će značajnu težinu. Ručke se također mogu reciklirati, osim plastičnog kraja. Teška : debljina papira je oko 230 mikrona. Dizajn teškog mat papira iznenađujuće je čvrst i u njemu možete pronaći mnoge ideje za rođendanske poklone poput slatkiša, knjiga, nakita, odjeće, bižuterije, parfema i mnogih drugih dodataka za rođendanske poklone za žene i muškarce. Veličina : torbe : Širina 25 cm (9,84 inča), duljina 33 cm (12,99 inča), dubina 11,5 cm (4,52 inča). Napomena : Pogledajte slike u mjerilu kako biste bili sigurni da je to torba odgovarajuće veličine za vaše darove. Učinite njihov rođendanski poklon posebnim s ovim zabavnim, atraktivnim, svestranim i izdržljivim papirnatim poklon vrećicama s užetom s jedinstvenim dizajnom za rođendan! Savršeno za najrazličitije rođendanske poklone za njega ili nju. Izrađen od recikliranog materijala i potpuno recikliranog papira. Savršeno kao luksuzna alternativa plastičnim vrećicama! Ovaj se proizvod drži čvrstim ručkama užeta i izdržat će značajnu težinu. Ručke se također mogu reciklirati, osim plastičnog kraja. Dizajn teškog mat papira iznenađujuće je čvrst i u njemu možete pronaći mnoge ideje za rođendanske poklone poput slatkiša, knjiga, nakita, odjeće, bižuterije, parfema i mnogih drugih dodataka za rođendanske poklone. Rođendanske poklon vrećice dostupne su u 4 veličine, male pejzažne vrećice : širine 4,7 inča, duljine 6,3 inča, dubine 2,95 inča. Srednje pejzažne torbe : širine 9,84 inča, duljine 9,84 inča, dubine 4,52 inča. Velike torbe za krajolik : širina 9,84 inča, duljina 12,99 inča, dubina 4,52 inča i velike torbe za portret : širina 9,84 inča, duljina 11,81 inča, dubina 11,5 - 4,52 inča) imajte na umu : torbe su tiskane samo na jednoj strani, a ne na obje.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe