• Newbie
Huilun mesingani lima metal tanki lim folija ploča čista bakrena metalna folija ploča metalna ploča 2pcs mesingane ploče

Huilun mesingani lima metal tanki lim folija ploča čista bakrena metalna folija ploča metalna ploča 2pcs mesingane ploče

HRK 2.33

Materijal : H62 mesing. Mesingana ploča uglavnom se koristi za zakivanje, alate za rezanje i razne precizne dijelove. Mesingana ploča ima dobra mehanička svojstva i termoplastičnost, kao i dobru obradu, a lako je zavariti. Mesingana ploča jedna je od uobičajenih mesinganih sorti koja se široko koristi. Zbog dobre plastičnosti, pogodan je za proizvodnju ploča, šipki, žica, cijevi i dubokih. Prijave : DIY projekti, hobiji, zanat, dekoracija zgrada, industrijska, provodljiva toplina i tako dalje. Materijal : H62 mesing. Mesingana ploča uglavnom se koristi za zakivanje, alate za rezanje i razne precizne dijelove. Mesingana ploča ima dobra mehanička svojstva i termoplastičnost, kao i dobru obradu, a lako je zavariti. Mesingana ploča jedna je od uobičajenih mesinganih sorti koja se široko koristi. Zbog dobre plastičnosti, pogodan je za proizvodnju ploča, šipki, žica, cijevi i dubokih. Prijave : DIY projekti, hobiji, zanat, dekoracija zgrada, industrijska, provodljiva toplina i tako dalje. Napravljen od mesinganog materijala s dobrim mehaničkim svojstvima i strogošću, može podnijeti obradu vrućeg i hladnog tlaka. List ima dobra mehanička svojstva i termoplastičnost, kao i dobru obradu, a lako je zavariti. To je jedna od široko korištenih sorti običnog mesinga. Zbog svoje dobre plastičnosti, pogodan je za proizvodnju ploča, šipki, žica, cijevi i dijelova duboko uvučenih, poput kondenzatorskih cijevi, toplinskih cijevi, mehaničkih i električnih dijelova, za dijelove opterećenja izrađenih iz različitih napona za crtanje i savijanje, Kao što su igle, zakovice, podloške, matice, vodi, opruge barometra, zasloni, dijelovi radijatora itd. Specifikacija : 100 mm x 200 mm mesingani metalni vidljivi materijal : mesar : 2 mm/2,5 mm/3 mm Veličina ploče : 100 mm x 200 mm (duljina x širina) Količina : 2 x mesingana ploča : Pogodno za zavarivanje i proizvodnja dijelova ima dobra mehanička svojstva i termoplastičnost i dobru obradu. Paket je uključen : 2 x mesingana ploča : Svjetlo snimanje i različiti zasloni mogu uzrokovati da se boja predmeta na slici malo razlikuje od stvarnog objekta. Tolerancija na mjerenje je +/- 1- 3 cm.Prisiranje vas s visokokvalitetnim proizvodima je ono što radimo, a vaše potpuno zadovoljstvo i sreća su od najveće važnosti za nas!.

Deklarirane specifikacije

100mm x 200mm brass metal plate:
Material:
Brass
Thickness:
2mm/2.5mm/3mm
Panel size:
100mm x 200mm( length x width)
Quantity:
2 x brass plate
feature:
Suitable for welding and parts manufacturing:
Has good mechanical properties and thermoplasticity and good machinability.:
Package Included:
2 x brass plate:
note:
Light shooting and different displays may cause the color of the items in the picture to be slightly different from the real object. The measurement tolerance is +/- 1- 3 cm.:
Providing you with high-quality products is what we do, & your full satisfaction & happiness are of utmost importance to us! :

Dopuna robe