• Newbie
Crveni natpis Sretan rođendan za 70 godina ukrasi za muškarce i žene, velika crveno-crna sjajna pozadina za 70. rođendan Sretan 70.

Crveni natpis Sretan rođendan za 70 godina ukrasi za muškarce i žene, velika crveno-crna sjajna pozadina za 70. rođendan Sretan 70.

HRK 1.67

?Crveni ukras za 70. rođendan, crveni ukras za 70. rođendan, crveni ukras za 70. rođendan, ukrašeni su svjetlucavim nizovima svjetala, atraktivnim slovima starim 70 godina i crvenim balonima kako bi stvorili blistavu, slatku i nezaboravnu atmosferu zabave. ? 12,8 do 43,3 inča (185 do 110 cm) crveni i crni natpis "Sretan 70.rođendan" odgovarat će Vama i vašim prijateljima za razne ukrase za zabave. ?Paleta Široka primjena 70. rođendanski ukrasi za muškarce i žene prikladni su za proslavu 70.rođendana, krštenje, maturu, vjenčanje, godišnjicu, crveno-crnu zabavu i sve vrste ukrasa za zabave u zatvorenom ili na otvorenom. Lako se sastavlja od 70 godina starog crvenog rođendanskog bannera s 4 bakrene rupe, lako možete koristiti uže, provući uže kroz Bakar i objesiti ga u zatvorenom ili na otvorenom. Naš crveni i crni pozadinski materijal za proslavu 70. rođendana izrađen je od izdržljivog poliesterskog materijala koji se lako čisti, nosi i može se ponovno koristiti. Crveni natpis Sretan rođendan za 70 godina ukrasi za muškarce i žene, velika crveno-crna sjajna pozadina za 70. rođendan Sretan 70. Rođendan banner foto pozadina za obljetničku zabavu SPECIFIKACIJE : Boja : Crvena i crna Veličina : 72, 8.943. 3 inča / 180. 110 cm Materijal : Poliester paket uključuje : 1 pozadinu Sretan rođendan za 70 godina 1 vrpca Napomena : 1. Zbog ručnog mjerenja, dopustite malu pogrešku u veličini. 2. Zbog razlike u prikazu, boja se može malo razlikovati.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe