• Newbie
52301 2,75-inčna mala kopča za kosu za žene u obliku kornjače, Ukrasno čvrsto držanje, izdržljivi Dodaci za oblikovanje kose za djevojčice.

52301 2,75-inčna mala kopča za kosu za žene u obliku kornjače, Ukrasno čvrsto držanje, izdržljivi Dodaci za oblikovanje kose za djevojčice.

HRK 23.90

Proizvedeno u Francuskoj 92301 veličina : 2,75 inča. Nikad nemate loš dan s kosom. Modni neelastični držač konjskog repa za kosu, kozmetički pribor za žene. Ženski držač konjskog repa s kopčom za kosu od banane za gustu i kovrčavu kosu. Savršene kopče za kosu za stvaranje lakih frizura, djelomičnog brzog oblikovanja ili punđe i punih frizura koje čvrsto i čvrsto drže kosu na mjestu bez ikakve nelagode. Naš pribor ima širok raspon funkcija, ovaj dodatak je posebno dizajniran za kovrčavu i gustu tešku kosu. Ovaj je proizvod posebno dizajniran za zaključavanje kovrča i kontrolu vaše kose, sa sigurnim držanjem koje se čvrsto drži na glavi cijeli dan. Stvorite lagan i sofisticiran izgled s ovim ukrasnim dodatkom za kosu. Lagana ljepota i dodatak bilo kojoj boji kose, moderan tretman za kovrčavu ravnu i kovrčavu kosu. Izvrstan izbor za održavanje kose u skladu s vašim stilom i ne klizanje. Moderan i moderan ženski nakit dizajniran i proizveden u Francuskoj od izdržljivog celuloznog acetata, visokokvalitetnog izdržljivog materijala za nakit za kosu, nije ga lako slomiti, možete ga koristiti svaki dan i u posebnim prilikama. S više od 20 godina profesionalnog iskustva i poznavanjem proizvoda, Camila Paris stvorila je liniju visokokvalitetnog nakita za kosu. Standard izvrsnosti u industriji dodataka za kosu. Bezuvjetno 100% jamstvo, ali ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, javite nam i dobit ćete besprijekoran povrat novca.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe