• Newbie
Hrskavi tanjuri za proslavu 40. rođendana, crni sa zlatom, desert, švedski stol, torta, ručak, tanjuri za večeru za ukrašavanje 40.

Hrskavi tanjuri za proslavu 40. rođendana, crni sa zlatom, desert, švedski stol, torta, ručak, tanjuri za večeru za ukrašavanje 40.

HRK 0.67

Jedan set uključuje : 50 komada jednokratnih ploča promjera 9 inča. Marka od zlatne folije "Amish, Sretan 40. rođendan" ima temu crnog zlata u čast 40.rođendana. Zabavna dekoracija zabave : napravite izjavu s ovim posebno dizajniranim tanjurima koji će zasigurno nadopuniti vašu zabavu. Savršeno za večeru, ručak, tortu, desert, gozbu ili švedski stol. Iznenadite svog gosta! Učinite svoju zabavu hitom!. Gusta i izdržljiva : svaka ploča izrađena je od bijelog kartona debljine 350 g/cm kako bi se osiguralo da se ne savija prilikom postavljanja hrane. To može pružiti udobnu prehranu. Materijal : 100% Hrana i ne sadrži nikakve. Ploče su izrađene od papira gustoće 350 g / cm2. Odaberite salvete iz iste serije iz Bucket-a kako bi se bolje uklopile u dekor vaše zabave. NAPOMENA : NIJE PRIKLADNO ZA MIKROVALNU PEĆNICU!!!. Jedan set uključuje : 50 komada jednokratnih ploča promjera 9 inča. Marka od zlatne folije "Amish, Sretan 40. rođendan" ima temu crnog zlata u čast 40.rođendana. Zabavna dekoracija zabave : napravite izjavu s ovim posebno dizajniranim tanjurima koji će zasigurno nadopuniti vašu zabavu. Savršeno za večeru, ručak, tortu, desert, gozbu ili švedski stol. Iznenadite svog gosta! Učinite svoju zabavu hitom!. Gusta i izdržljiva : svaka ploča izrađena je od bijelog kartona debljine 350 g/cm kako bi se osiguralo da se ne savija prilikom postavljanja hrane. To može pružiti udobnu prehranu. Sigurno i ekološki prihvatljivo : 100% prehrambeno i bez A-liste. Ploče su izrađene od ekološki prihvatljivog, biorazgradivog papira.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe