• Newbie
30pcs Kraft papirnate poklon vrećice za zabave s ručkom na veliko za rođendan, vjenčanje, Božić, Dječji Tuš, Dan zahvalnosti, 5. 9.

30pcs Kraft papirnate poklon vrećice za zabave s ručkom na veliko za rođendan, vjenčanje, Božić, Dječji Tuš, Dan zahvalnosti, 5. 9.

HRK 27.98

Idealna veličina : 5,9 "mn3.15"mn8.27". Pakiranje od 30kom malih papirnatih vrećica s ručkama savršeno je za upotrebu kao vrećice za rođendanske poslastice, poklon vrećice, torbe za zabave, poklon vrećice za zabave, vjenčane torbe, maloprodajne torbe i još mnogo toga. Izdržljive poklon vrećice od kraft papira. Teške do 6,9 kilograma, ove izdržljive Kraft papirnate poklon vrećice izrađene su od papira od 130 g/cm i imaju dobro uvijene ručke za uvijanje papira. Nigdje se ljepilo ne nakuplja kao u drugim papirnatim vrećicama, a ravno, čvrsto dno olakšava nošenje. Izvrsno za rukotvorine : na poklon papirnatoj vrećici nema riječi i uzoraka, na nju možete dodati prave riječi i uzorke kako biste mašti dali punu slobodu i oslobodili svoju kreativnost. Ekološki prihvatljive papirnate vrećice : Kraft papirnate vrećice izrađene su od 100% recikliranog papira koji je biorazgradiv i može se reciklirati. Izvrsna podrška za kupce s jamstvom od 2 godine, ako imate bilo kakvih problema s poklon vrećicama za kupce u pretprodaji ili nakon prodaje, slobodno nas kontaktirajte!. Umjesto da ponovno koristite neprivlačne bež vrećice iz trgovine za slanje ili isporuku nečega, zgrabite jednu od tih vrećica s vrećicama i odmah ažurirajte svoju prezentaciju!. To su prekrasne poklon vrećice s uvijenim papirnatim ručkama, izdržljive i mogu se koristiti na bezbroj načina kao što su vrećice za rođendanske poslastice, poklon vrećice za poklone, vrećice za zabave, svadbene vrećice, vrećice za poklone za tuširanje, vrećice za božićne poklone i još mnogo toga.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe